Inschrijving
Deelname is alleen mogelijk door voorinschrijving. Op de dag van de wedstrijd is het dus niet meer mogelijk om in te schrijven!

Limiet
Voor elke loop is er een limiet op het aantal deelnemers. Is deze limiet bereikt dan is het niet meer mogelijk voor dat onderdeel in te schrijven.

Wijzigen inschrijving
Het is mogelijk om uw inschrijving te wijzigen tot en met zondag 10 december. Hierna worden alle gegevens verwerkt en is het niet meer mogelijk om uw inschrijving te wijzigen / om te zetten. Wilt u een wijziging doorgeven, gebruik dan hiervoor het contactformulier.

Inschrijfgeld
•    Rabo Mescherbergloop (15,6 km) 10 euro
•    Rabo Korte bergloop (10,4 km) 8 euro
•    Rabo Prestatieloop (6 km) 7 euro

Inschrijven kan uiterlijk tot en met de dag voor de loop, dus tot en met zaterdagavond 16 december 2017, 18:00 uur. Is de limiet voor het aantal deelnemers van een onderdeel bereikt dan sluit de inschrijving voor dat onderdeel onmiddelijk.

De inschrijving geschiedt via www.inschrijven.nl. Hier kunt u een profiel aanmaken. Wanneer u een profiel heeft kunt u makkelijk voor meerdere wedstrijden inschrijven. Door in te loggen zijn al uw gegevens bekend en hoeft u die niet meer in te vullen bij het inschrijven. U kunt een profiel aanmaken op https://inschrijven.nl/profiel_registreren.html.

Het inschrijfgeld zal per automatische incasso van uw rekening worden afgeschreven. Hiervoor dient u tijdens de inschrijfprocedure toestemming te verlenen.

Heeft u al een profiel schrijf u dan in via deze link: https://inschrijven.nl/mescherbergloop

Heeft u al ingeschreven? Controleer dan via onderstaand formulier uw inschrijfgegevens.

Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven. Uw gegevens worden via een beveiligde link verstuurd.