Inschrijving

Deelname is alleen mogelijk door voorinschrijving. Op de dag van de wedstrijd is het dus niet meer mogelijk om in te schrijven!

Limiet

Voor elke loop is er een limiet op het aantal deelnemers. Is deze limiet bereikt dan is het niet meer mogelijk voor dat onderdeel in te schrijven.

Wijzigen inschrijvingW

Het is mogelijk om je inschrijving on-line te wijzigen bij inschrijven.nl tot en met zondag 10 december. Hierna worden alle gegevens verwerkt en is het niet meer mogelijk om je inschrijving te wijzigen / om te zetten.

Inschrijfgeld

  • Rabo Mescherbergloop (15,6 km) €10,00
  • Rabo Korte bergloop (10,4 km) €8,00
  • Rabo Prestatieloop (6 km) €7,00

Inschrijven kan uiterlijk tot en met de dag voor de loop, dus tot en met zaterdagavond 8 december 2019, 18:00 uur. Is de limiet voor het aantal deelnemers van een onderdeel bereikt dan sluit de inschrijving voor dat onderdeel onmiddellijk.

De inschrijving geschiedt via de site www.inschrijven.nl. Hier kun je een profiel aanmaken. Door in te loggen zijn dan al je gegevens bekend en hoeft je die niet meer in te vullen bij het inschrijven. Je kunt een profiel aanmaken op https://inschrijven.nl/profiel_registreren.html.

Het inschrijfgeld zal per automatische incasso van je rekening worden afgeschreven. Hiervoor dient je tijdens de inschrijfprocedure toestemming te verlenen.

Inschrijven

Heb je al een profiel, schrijf je dan in via deze link: https://inschrijven.nl/mescherbergloop

Heb je geen profiel bij inschrijven.nl, schrijf je dan in via onderstaand formulier.

Heb je al ingeschreven?
Controleer dan eventueel via onderstaand formulier je inschrijfgegevens.