Aanvangstijd

De startijden van de Rabo Mescherbergloop editie 2019 – 35e editie – start één uur eerder dan voorgaande jaren. De hardloopwedstrijden starten met tussenpozen van zo’n 5 minuten.

De Rabo Mescherbergloop (16 km) start om 13:00 uur, de Rabo Prestatieloop (6 km) start om 13:05 uur en de Rabo Korte bergloop (10 km) start om 13:10 uur.

Locatie

Het afhalen van de startnummers, de prijsuitreiking, etc. is te vinden op de accommodatie van SVME (Sport Vereniging Mariadorp Eijsden), Pisartlaan 3 in Eijsden.

Afhalen startnummers

De startnummers worden niet verstuurd maar dienen te worden afgehaald. Dit kan op zaterdag 14 december 2019 (dus de dag voor de wedstrijd) tussen 14:00 uur en 16:00 uur in de tent bij SVME en op de wedstrijddag zelf vanaf 11:00 uur tot 12:45 uur.

Start/Finish

De start/finish locatie is in de Pisartlaan, direct naast SVME.

Contact met ons opnemen

Uitsluitend op de dag van de loop is de organisatie bereikbaar op telefoonnummer: 06-20372985. Dit voor het doorgeven van belangrijke zaken zoals bijv. calamiteiten.

Alle andere zaken graag via dit contactformulier afhandelen.Elektronische tijdsmeting

De elektronische tijdsregistratie wordt verzorgd door Chiptiming en vindt plaats door middel van een chip welke op de schoen bevestigd wordt. Bij het passeren van de start en de finish zal uw tijd automatisch worden geregistreerd. Download hier de instructie voor de bevestiging van de voetchip.

Afgelasting

Indien onverhoopt als gevolg van extreme weersgesteldheid of door andere onvoorziene omstandigheden de Rabo Mescherbergloop geen doorgang zou kunnen vinden dan zal geen restitutie van het inschrijfgeld plaatsvinden. Tot op heden is dit gelukkig nog nooit voorgekomen. De Burgemeester van Eijsden-Margraten heeft de bevoegdheid uit het oogpunt van veiligheid het evenement af te gelasten of bijvoorbeeld een half uur te verschuiven.

Routebeschrijving

Openbaar vervoer

Er is een treinverbinding met Eijsden. Voor je planning met het openbaar vervoer, kijk bij 9292ov.nl.

Auto

SVME (Sport Vereniging Mariadorp Eijsden) is te bereiken vanuit Nederland via de A2 / E25 Maastricht – Luik afrit 57. En vanuit België via de A2 / E25 Luik – Maastricht afrit 58. De route plannen kan bijvoorbeeld met Google Maps.

Hierna de gele bewegwijzeringsborden met de aanduiding “P Mescherbergloop” volgen. Meer informatie over het parkeren op deze pagina.